Suomen kielellä

Fun Factory – Big Boss (suomi)

Fun Factory Big Bos Stub on 100% vartaloturvallinen lääketieteellistä silikonia. Itselläni on Nude värinen, mutta myynnissä on myös kirkas pinkki ja musta. Fun Factory on myös valmistanut hyvin samantyylisestä muotista Big Boss vibraattori linjan ja uuden Pop by Semenette dildon. Stub – linja sen sijaan on Fun Factorin dildo linja.

Big Boss saapuu Fun Factoin laatikossa. Itse Dildo on Fun Factorym klassisessa haalenakultaisessa laatikossa, jonka päällä on vielä tumma hieman ”mainoksellisempi” laatikko. Laatikossa on mahtava Big Boss dildo ja pieni tuotevihkonen. Fun Factorin pakkaukset ovat minimalistisiä ja tyylikkäitä!

Big Boss nude on semi realistinen (Fun Factoryn muihin tuotteisiin verraten realistisin) dildo. Nude väri korostaa, oman Big Bossini realistista ulkonäköä. Big Boss on lievästi S muotoinen, jossa on suuri ja prominentti semi realistinen pää, joka suurenee ja kaartuu hieman ylöspäin. Dildon pää on suurimmillaan ”terskan” ja varren yhtymäkohdassa. Dildon varsi on kaareva ja lähellä dildon alareunaa varressa on loiva kyhmy ja muutama uurre. Big Bossissa on levennetty jalusta, joka tekee dildosta anaali turvallisen sekä mahdollistaa dildon kiinnittämisen  Strap-on valjaisiin. Dildon jalusta toimii myös kevyenä imukuppina sileillä ja tasaisilla pinnoilla.

Big Boss on 100% lääketieteellistä silikonia, joka tarkoittaa sitä, että se on steriloitavissa ja täysin haitta-aineeton. Big Bossin silikoni on huokoseton ja se kestää kuumuutta, eli siihen ei jää mitään ”pöpöjä”. 100% Silikoni dildoja voi käyttää useiden partnereiden kanssa, sekä eri kehon mahdollistamien paikkojen kesken (emätin, peppu, suu..) Kunhan kiehauttaa dildon käyttäjien välillä. Silikoni dildojen kanssa pitää muistaa se, että niiden kanssa suositellaan käytettävän vain vesipohjaista liukuvoidetta. Silikonin kanssa ei saa käyttää silikoni pohjaista liukuvoidetta, sillä silikoni liukuvoide ja silikoni materiaali regoivat keskenään. Mutta silikoni leluja saa pitää yhdessä, ja vierekkäin ja kosketuksissa ilman mitään hätää.

Big Bossin silikoni on hyvin matta pintainen ja hieman tekstuurinen. Dildon silikoni on myös hyvin jäykkää. Se taipuu kyllä hieman, mutta ei ole pehmeä. Se ei mukaudu puristukseen vaan pitää muotonsa. Matta ja tekstuurinen pinta yhdistettynä jäykkään silikoniin ja isohkoon kokoon tekee Big Bossista todella stimuloivan dildon, joka voi olla äärimmäisen ihana asia tai joskus liikaa.

Käytössä:

  • Big Boss on anaali turvallinen, mutta minulle se on liian iso siihen tarkoitukseen.
  • Big Boss on mahtava strap-on dildo, jos vastaanottaja tykkää big bossin stimulaatiosta.
  • Käytän dildojen kanssa aina jotakin klitoris stimulaatiota (sormet, womanizer, vibraattori…) .

Big Boss on aikamoisen mahtipontinen dildo. Tykkään itse aina lämmitellä huolella, ennen Big Bossin (tai ylipäätään isompien ja kovempien dildojen) käyttämistä. Kylmiltään Big Boss on minulle hieman epämukava, mutta lämmiteltyäni ensin pienemmillä tai pehmeällä dildolla ja muutamalla orgasmilla Big Boss on mukava, joko itsenään tai lämmittelevänä dildona yhä suurempaa kokoa varten.

Big Bossin huomattava ja ylöspäin kaartuva pää ovat aika huikeeta g-piste stimulaatiota. Dildon pään reuna on niin selkeä, kookas ja periksiantamaton, että se stimuloi ja hieroo g-pistettä hyvin intensiivisesti. Dildon selkeä pää saa aikaan häpyluulla pullahtelun tunnetta, joka on ikävää jos on kylmiltään ja ihanaa kun on kunnolla lämmitellyt. Big Bossin kanssa saan hyvin usein squirtattua. Ja orgasmit ovat vahvoja g-piste ja klitoris orgasmin yhdistelmiä…

Syvillä työnnöillä, dildon pää hiveli A-pistettäni (A-piste = Anterior fornix, on G-pisteestä vielä taaksepäin, emättimen etuseinämällä kohdunlaulan vieressä.)  samalla varren kyhmy tuntui lieväsi emättimen suulla ektra täytteenä. Uurteita en tuntenut. Big Bossin silikoni on sen verran kuitenkin kiinteää, että vahingossa työnnellessä liian voimakkaasti ja osuessani kohdunkaulaan niin tunne oli epämukava, tältä voi välttyä pienellä huomioinnilla.

Peppuun en Big Bossia kokeillut. Se on minulle siihen hieman liian intensiivinen ja kookas.

Oraalisesti Big Boss on ”ihan jees”. Ei mitään huomattavaa sanottavaa, kiva.

 

Kaiken kaikkiaan:

Monipuolinen, vartaloturvaliinen ja esteettinen dildo. Ei tajunnanräjäyttävä mutta hyvä ja äärimmäisen suositeltava. Kiinteä silikoni ja selkeät stimuloivat muodot. Big  Bossin pää pullahtaa häpyluuta vasten, mikä voi tuntua ikävältä tai intensiivisesti mukavalta. Suosittelen erityisesti niille, jotka haluavat edullisemman, vartaloturvallisen ja hieman isomman dildon. Mahtava lämmittelylelu isompaa kokoa varten.

Positiivista:

+Vartaloturvallinen (steriloitavissa, eikä kerää ”pöpöjä”)

+Kaunis ja mahtipontinen semi realistinen muotoilu

+Vahvaa G- /P-piste stimulaatiota, kiineällä ja kovalla päällä

+Levennetty jalusta = anaali turvallinen ja strap-on harnekseen kiinnitys mahdollisuus

+Hyvä lämmittely lelu isompaakin koka varten

+Värivaihtoehdot ovat hyviä perus dildo värejä (nude, pinkki ja musta)

 

Negatiivistä:

-Voi olla liian intensiivinen tai epämukava joillekkin

-Matta- ja tekstuuri pintaisen silikonin kanssa tulee käytettyä enempi liukuvoidetta

 

Mistä voit ostaa Big Boss Stub -dildon:
Hekumania.com

 

~Sain Big Boss dildon kustannuksetta Hekumania.com -kaupalta. Arvosteluni on kuitenkin 100% rehellinen ja omia mielipiteitäni ja kokemuksiani. Kiitos Hekumania.com~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s